DULJAJ ZOVE NAVIJAČE: Treneru Partizana baš nedostaje puna južna tribina

N. I.

06. 04. 2024. u 16:24

PARTIZAN sa navijačima na jugu ili sablasno praznom ovom tribinom na stadionu u Humskoj 1 nije isti. Partizan sa brazilskim napadačem i vodećim na listi strelaca u Superligi, Mateusom Saldanjom takođe nije isti. Zna to, valjda, svako ko je ove sezone makar i jedinim okom gledao kako igraju i kako se u poslednje vreme muče u stručnom štabu i prvoj postavi "parnog valjka".

ДУЉАЈ ЗОВЕ НАВИЈАЧЕ: Тренеру Партизана баш недостаје пуна јужна трибина

FOTO: FK Partizan

Prvi, da sastave taktiku bez glavnog strelca, drugi da pokažu da su tim i kada nema najboljih. Sutra od 20 časova u Humsku 1 dolazi Novi Pazar, a goste će uživo sačekati upravo ova slika. Partizan je i dalje bez najvernijih navijača, ali i bez Saldanje...

- Za nas je svaka utakmica derbi, bez obzira na ime protivnika. Ulazimo u ovu utakmicu sa malo više optimizma posle pobede protiv Voždovca. Način na koji smo pobedili i ta pobeda je mnogo značila igračima. Pokazali smo da se ne predajemo i kada je teško, pokazali smo karakter i osvojili tri veoma važna boda. Novi Pazar se bori za plej-of i sigurno da i oni imaju svoje ambicije, ali imamo svoj cilj i zadatak a to je da na našem terenu osvojimo tri boda - najavio je Duljaj večerašnji meč.

Trener crno-belih je zatim otkrio jednu od svojih najvećih želja.

- Imam jednu veliku želju, ne znam da li će mi se ona ostvariti, a to je da kada igrači Partizana postignu gol otrče ka našem jugu. Da se vrate navijači Partizana, jer nam je to izuzetno važno. Ne vidim Partizan bez navijača, to jedno bez drugog ne ide. Mnogo sam tužan zbog toga, znam koliko to igračima znači. Voleo bih da pre nego što neki odu u inostranstvo, da osete tu draž, tu energiju kad posle gola krenu ka jugu - još jednom pokazuje Duljaj količinu "crnih i belih" krvnih zrnaca u svom telu i duhu.

Zatim je Duljaj otkrio i informacije o Saldanji.

- On će sigurno da propusti i utakmicu sa Novim Pazarom, ali ga veoma brzo očekujemo na treninzima sa prvim timom - potvrđuje trener crno-belih da je povreda zadnje lože uskoro prošlost zua najboljeg igrača.

Da smanjimo greške

PRIZNAO je Igor Duljaj i šta je jedan od glavnih problema njegove ekipe.

- Istina je da možda nismo briljirali, što se tiče igre, u poslednjih par utakmica. Teško je konstantno igrati dobro i pobeđivati, tako da je u ovom trenutku nama najvažniji rezultat. Pokušaćemo da greške svedemo na minimum - kaže Duljaj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)