SITI LAKO SA PALASOM: Kevin de Brujne pokazao kakav je majstor (VIDEO)

Novosti online

06. 04. 2024. u 15:54

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Kristal palasa na gostovanju 4:2 u okviru 32. kola Premijer lige.

СИТИ ЛАКО СА ПАЛАСОМ: Кевин де Брујне показао какав је мајстор (ВИДЕО)

Foto Profimedia

Iako je Palas poveo već u trećem minutu preko Žan Filipa Matete, samo deset minuta trebalo je fudbalerima Sitija da dođu do izjednačenja i to na kakav način. Kevin de Brujne je fantastičnim golom pokzao kakav je fudbalski majstor. Do kraja poluvremena ostao je rezultat 1:1.

U drugom delu utakmice ekipa Pepa Gvardiole pokazala je sav svoj potencijal. Najpre je već u 47. minutu Riko Lujs pogodio za 2:1, da bi onda u 66. Erling Haland povisio na 3:1. Tačku na pobedu Mančester sitija, stavio je ponovo De Brujne u 70. minutu. Pred sam kraj utakmice, Osone Eduard je smanjio na 4:2, ali to je bila slaba uteha za navijače Kristal palasa.

Nakon ove pobede, Mančester siti je nastavio šampionsku trku i trenutno se nalazi na deobi prvog mesta sa 70 bodova, ali konkurenti Liverpul i Arsenal, tek treba da odigraju svoje utakmice u ovom kolu. Kristal Palas je 14. sa 30 bodova. 

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije