"OSRAMOTILI STE SVE NAS PRED CELIM SVETOM!" Reakcija Galatasaraja na to što je ekipa Dušana Tadića napustila teren posle 50 sekundi

Novosti online

08. 04. 2024. u 11:14

Fudbaleri Galatasaraja osvojili su Superkup Turske u utakmici protiv omladinaca Fenerbahčea, koja je trajala samo minut, ali takav dolazak do trofeja uopšte se nije svideo predsedniku "Galate" Dursunu Ozbeku.

ОСРАМОТИЛИ СТЕ СВЕ НАС ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ! Реакција Галатасараја на то што је екипа Душана Тадића напустила терен после 50 секунди

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, "Fener" je, kako je i najavio, na teren (umesto prvog tima) poslao omladince, a nakon što je Mauro Ikardi postigao gol za Galatasaraj već na isteku prvog minuta...

... čuveni klub, čiji je član, inače, i kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić, napustio je teren.


Razlog za ovakav potez je sukob Fenerbahčea sa Fudbalskim savezom Turske, koji nije dozvolio strane sudije i odlaganje meča zbog obaveza "Fenera" u Ligi konferencija protiv Olimpijakosa.

Zgrožen onim što se desilo, predsednik "Galate" Dursun Ozbek ovako je reagovao:

- Ovo nisam očekivao. Fenerbahče je završio s igranjem Superkupa posle manje od minuta na terenu. Osramotili ste nas sve zajedno, pred celim svetom! Misija Galatasaraja i "Fenera" je da ljudi zavole fudbal. Nemam reči. Pa zar vam nije žao sopstvene omladinske ekipe (koju ste poslali da samo 50 sekundi igra)? Nije li ovo velika sramota? - upitao se prvi čovek Galatasaraja.


Na kraju, malobrojni gledaoci imali su priliku da gledaju trening meč dve ekipe Galatasaraja.


Finale Superkupa trebalo je da se odigra u Rijadu prošle godine, ali nije ni počelo jer organizatori nisu dozvolili igračima da izađu na teren u majicama sa likom Kemala Ataturka i porukom "Mir kod kuće, mir u svetu".

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)