NAPAD NA SALAHA, SONA... Arapi označili šest evropskih zvezda kao primarne mete na leto

Novosti online

10. 04. 2024. u 18:56

PROŠLOG leta su "opustošili" evropske velikane, ali tu se bogati Arapi neće zaustaviti. Spremaju saudijski klubovi novi napad na fudbalske zvezde Starog kontinenta u predstojećem prelaznom roku, a italijanski "insajder" Rudi Galeti, donosi informaciju da su šestorica igrača ekstra klase na užem spisku tamošnjih timova. Sve as do asa i većina ih dolazi iz Premijer lige Engleske.

НАПАД НА САЛАХА, СОНА... Арапи означили шест европских звезда као примарне мете на лето

FOTO: AP/Tanjug

U pitanju su Belgijanac Kevin de Brujne (Mančester siti), Brazilac Kazemiro (Mančester junajted), Egipćanin Mohamed Salah (Liverpul) i Hju Min Son iz Južne Koreje (Totenhem). Sva četvorica su prešla tridesetu, ali su kvalitetom i dalje u vrhu elitne lige na Ostrvu.

Uz njih četvoricu, primarne mete klubova iz Arabije biće i Hrvat Luka Modrić (Real), kojem ističe ugovor sa na kraju sezone, kao i još jedan Belgijanac Romelu Lukaku, koji je trenutno Romi, ali na pozajmici iz Čelsija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)