NI DUŠAN TADIĆ NIJE POMOGAO: Srbin pogodio, ali Fenerbahče izgubio u Grčkoj (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

11. 04. 2024. u 20:47

FUDBALERI Fenerbahčea poraženi su u prvoj utkamici četvrtfinala Lige konferencija od Olimpijakosa u Pireju sa 3:2, a gostima nije pomogao ni gol Dušana Tadića da ostanu neporaženi.

НИ ДУШАН ТАДИЋ НИЈЕ ПОМОГАО: Србин погодио, али Фенербахче изгубио у Грчкој (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac je mrežu grčkog velikana zatresao u 67. minutu kada je bio precizan sa bele tačke. To je bio njegov drugi pogodak u ovom takmičenju, a uz to ima i dve asistencije.

Utakmica je veoma loše počela za goste, pošto je Olimpijakos posle 32 minute imao prednost od 2:0. Konstantinos Furtunis je u 8. minutu pogodio za vođstvo domaćeg tima. Rezultat je u 32. duplirao Stevan Jovetić.

I drugo poluvreme je idealno počeo za tim Hozea Luisa Mendilibara. Čikinjo je u 57. minutu povisio na 3:0 i činilo se da Fenerbahčeu preti katastrofa.

Ipak, turski klub je uspeo da postigne dva gola i sačuva nadu da u revanšu može da izbori plasman u polufinale. Pored Tadića, strelac za goste bio je Irfan Džan Kahveči u 74. minutu.

Iako je bilo vremena da izabranici Ismaila Kartala izbegnu poraz, ekipa iz Pireja je uspela da sačuva vođstvo i sa golom prednosti dočeka drugi meč.

Podsetimo, revanš na stadionu "Sukru Sarakoglu" na programu je 18. aprila u 21 sat.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?