"BRZI SU..." Vladan Milojević o problemima s kojima se Zvezda susrela pred večiti derbi

Novosti online

14. 04. 2024. u 19:00

Trener fudbalera Crevene zvezde Vladan Milojević nije krio zadovoljstvo posle prvenstvenog meča sa pančevačkim Železničarom.

БРЗИ СУ... Владан Милојевић о проблемима с којима се Звезда сусрела пред вечити дерби

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je u poslednjem kolu pred plej-of pobedila Železničar, posle čega je njen trener stao pred kameru TV Arena sport.

Ovako je započeo analizu:

- Rekao sam da će da bude teška utakmica, što se dešava u ovakvim situacijama, kada želite da pobedom završite jednu fazu prvenstva. A mi smo igrali protiv organizovanog protivnika, koji je pravio probleme zahvaljujući brzim igračima, međutim, mi smo to rešili tokom prvog poluvremena i tokom predaha. I... sigurno, kada igrate ovakvu utakmicu, treba da dajete golove na vreme. Mi smo imali šansi u prvom poluvremenu, a posle, ulaskom Saleta (Aleksandra Kataija), posle 2:0 bilo je lakše za nas. Tad je i bila rešena utakmica - rekao je Vladan Milojević.

Podsetimo, naredne subote Crvena zvezda će, na startu plej-ofa, ugostiti Partizan i to u meču koji bi u mnogome da odredi kako će se odvijati šampionska titula u završnici sezone.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić