ŠOK U KRUŠEVCU! Gaćinović podneo ostavku, više nije trener Napretka

Filip Milošević

14. 04. 2024. u 22:11

Fudbaleri Radnika iz Surdulice napravili su danas veliko iznenađenje i pobedili Napredak u Kruševcu sa 2:0, u poslednjem 30. kolu regularnog dela Superlige Srbije što je prourokovalo da trener domaćih Vladimir Gaćinović podnese ostavku.

ШОК У КРУШЕВЦУ! Гаћиновић поднео оставку, више није тренер Напретка

FOTO: N. Paraušić

– Ono što smo danas prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota. Očekivao sam da ne budemo u punom ritmu, jer igrači znaju da se utakmice ne dobijaju u nedelju, nego ostalim danima. E, pa, svakog od tih dana mi smo izgubili današnji meč. Sve to iz nekih razloga, o kojima ne bih pričao sada. Nismo zaslužili bolje. Sebe smatram glavnokomandujućim i moja je odgovornost takođe tu. Ako je neko u klubu zadovoljan plej – ofom, ja nisam. Imam puno veće ambicije od onih koje trenutno Napredak ima. Ovo ne liči na moj tim. Radnik je zaslužio da nas sa više razlike pobedi zbog neodgovornosti, nediscipline u igri. Očigledno da su se neki igrači zadovoljili sitnim ambicijama. Sve dobro su fudbaleri sami krvavo izborili, ovaj meč to ne menja, ali da se sve to ruši na ovakav način je nedopustivo. Treba da nas je sramota zbog kruševačke publike koja ovo nije zaslužila – rekao je vidno ogorčen Vladimir Gaćinović, prvi trener Čarapana, nakon današnjeg poraza. 

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave