"DAĆEMO ŽIVOT ZA PLASMAN U POLUFINALE": Trener Barselone protiv PSŽ-a očekuje magičnu noć

Novosti online

16. 04. 2024. u 09:20

Fudbaleri Barselone u utorak od 21 čas igraju revanš susret četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

ДАЋЕМО ЖИВОТ ЗА ПЛАСМАН У ПОЛУФИНАЛЕ: Тренер Барселоне против ПСЖ-а очекује магичну ноћ

Foto: Profimedia

Španci iz prvog meča imaju prednost gola (3:2), tako da će prvak Francuske imati težak zadatak da nadoknadi minus na gostujućem terenu.

Trener Barselone Ćavi Ernandes je uoči susreta poručio da su šanse na strani njegovog tima.

- Imamo kao klub veliku priliku. Igramo kod kuće, to je veliki faktor u našu korist. Na Monžuiku mogu da budu magične noći kao i na Kamp Nou. Predosećam da će to biti meč sličan prvom, nećemo da spekulišemo. Pritiskaće nas, a mi ćemo morati da nađemo prostor i pokažemo ličnu snagu i prođemo u polufinale. Pričamo o jednom od najboljih trenera i timova. Imamo mnogo entuzijazma i želje, jako smo uzbuđeni - rekao je Ćavi.

Ćavi i Pike Foto EPA

Neće mu biti nimalo lako, trener Barselone moraće da odluči hoće li igrati Pedri ili Gundogan.

- Vidim da je Pedri spreman i da počne meč. Svi koji su na spisku su u stanju da igraju 90 minuta. Na poluvremenu ćemo pričati o umoru ili povredama. Pedri će nam biti važan - rekao je Ćavi. 

Ono što je jedino jasno da u timu neće biti štopera Andreasa Kristensena.

- Osetiće se njegovo odsustvo. Biće trenutaka kada je potrebna jedna ili druga stvar, to će nas svakako povrediti. Ključ će biti u timskoj igri, da se međusobno podržavamo. Moramo i živote da damo ako treba da uđemo u polufinale, bez obzira na imena - jasan je trener Barselone.

U jednoj stvari moram da se složim sa trenerom Reala Karlom Ančelotijem.

- Ja sam dobro, veoma sam motivisan i srećan zbog toga gde smo kao klub. Imamo šansu za polufinale posle pet sezona bez toga. Svi vi vidite kakva je to prilika. Saglasan sam sa Ančelotijem, pobede vam donose olakšanje, zbog poraza jedva i da dišete - rekao je Ćavi.

BONUS VIDEO MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?