SVET SE SMEJE HRVATU: Nema ko ne gleda ovaj snimak (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 20:24

Hrvatska i te kako ume da "pokaže zube" u fudbalu, čak i tradicionalnim svetskim silama u tom sportu, ali - ima ona i svoje tragičare, kojima se svet smeje.

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТУ: Нема ко не гледа овај снимак (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od njih je, bar na početku ove sedmice, i Ante Budimir.

Iskusni, 32-godeišnji napadač, kojije 19 puta nosio dres hrvatske reprezentacije, a u novembru prošle godine dao i gol za pobedu nad Jermenijom (1:0) i plasman na EURO 2024, prilično se obrukao nastupajući za svoj klub, FK Osasuna. 

Naime, u prvenstvenom meču odigranom u okviru 31. kola španske Primere, Osasunini navijači su bili isprva oduševljeni kada je u 97. minutu dosuđen penal za njihov klub protiv Valensije, koja je vodila sa 0:1.

Osasuna, inače, kao 11. na tabeli, još uvek mašta da bi u završnici šampionata mogla do sedme pozicije, poslednje koja vodi u Evropu, a na tom mestu je upravo Valensija.

I, naravno, kada se desi situacija da se poraz izbegne tako kasno, posle 90. minuta, onda i ne čudi oduševljenje zbog sudijske odluke.

No, tada je na scenu stupio Ante Budimir.

Ubeđen da će nadmuriti golmana Valensije, Gruzijca Giorgija Mamardašvilija, tako što će sporo prilaziti loptu pa, kad avidi gde se čuvar mreže bacio, šutnuti u drugu stranu - hrvatski reprezentativac nije ni sanjao da će ga Gruzijac nadmudriti, ostavši dugo u mestu.

Zato se Budimr potpuno zbunio, pa je izveo jedan od najsmešnijih penala u novijoj fudbalskoj istoriji.

Evo i kako je to izgledalo:

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?