"PRESREĆAN SAM, IMALI SMO TEŽAK IZAZOV": Ančeloti zadovoljan plasmanom u polufinale Lige šampiona

Novosti online

18. 04. 2024. u 10:35

Fudbaleri Reala plasirali su se u polufinale LŠ, pošto su u revanš meču četvrtfinala u gostima posle boljeg izvođenja penala pobedili Mančester siti ukupnim rezultatom 5:4.

ПРЕСРЕЋАН САМ, ИМАЛИ СМО ТЕЖАК ИЗАЗОВ: Анчелоти задовољан пласманом у полуфинале Лиге шампиона

Foto: EPA

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti rekao je da je srećan zbog plasmana madridskog kluba u polufinale Lige šampiona i istakao da je njegov tim imao veliki izazov protiv Mančester sitija.

Posle regularnog dela utakmice i produžetaka rezultat je bio nerešen 1:1. U prvom meču odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je nerešeno, 3:3.

- Srećan sam, znam koliko je ovo bio težak izazov. Znali smo i pre meča da ćemo da patimo. Bila je teška utakmica, ali ako želite da pobedite na terenu Sitija, morate da se postavite onako kako smo mi to učinili - rekao je Ančeloti.

Foto: Profimedia

On je istakao da je njegov tim pokazao karakter i požrtvovanost na meču sa Mančester sitijem.

- Ovakva igra je bila jedini način da prođemo dalje. Naš stav na terenu je bio vrhunski. Siti je imao kontrolu lopte u nogama, ali smo mi izuzetno ušli u meč. Siti je igrao odlično posle našeg vođstva. Protivnički fudbaleri su nam pravili probleme, ali smo uspeli da se fokusiramo na odbranu. Bili smo uvereni prilikom izvođenja penala da ćemo da prođemo dalje, igrači su mi rekli da ćemo da pobedimo. Na kraju je stigla i velika pobeda - rekao je Ančeloti.

Fudbaleri Reala će u polufinalu LŠ igrati protiv Bajerna. U drugom polufinalu LŠ sastaće se Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund.

BONUS VIDEO BLICKRIG ZVEZDE: Hvang duplirao prednost crveno-belih u Ivanjici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)