ARTETA ZGROŽEN: Evo u kakvom je stanju svlačionica Arsenala posle eliminacije u Ligi šampiona

Novosti online

18. 04. 2024. u 13:35

Fudbaleri Arsenala eliminisani su od Bajerna iz Minhena u Ligi šampiona, a strateg "tobdžija" Mikel Arteta je rekao da je ekipa doživela veliki udarac i da će biti teško oporaviti se.

АРТЕТА ЗГРОЖЕН: Ево у каквом је стању свлачионица Арсенала после елиминације у Лиги шампиона

Foto AP

Iako Arsenal ima sjajnu sezonu, u prethodna četiri dana dva vezana poraza uzdrmala su ekipu sa "Emirata" i pred španskim stručnjakom je težak zadatak.

 - Moramo ostati blizu igračima. Njima je sada potrebno da imaju nekoga pored sebe ko će im pružiti podršku i ljubav. Moramo da nastavimo jer imamo veliku, veliku utakmicu u subotu. Želimo da pokažemo da smo sposobni da preokrenemo sezonu. Patićemo večeras i sutra, ustati, izaći na teren sa istim stavom koji smo imali i, nadamo se, pobediti Vulverhempton - rekao je Arteta.

On je rekao da je atmosfera u svlačionici očajna.

 - Trenutno je to veoma zgrožena, očajna svlačionica. I ne mogu da pronađem prave reči da ih podignem. Voleo bih da imam. Moramo da preguramo ovo - dodao je španski stručnjak.

Dodao je i da je su imali ogromnu želju da se nađu u polufinalu.

 - Klub je sedam godina bio bez Lige šampiona i svi su želeli da već u povratničkoj godini igraju polufinale ili finale. Žarko smo to želeli, ali i primeri drugih klubova često pokazuju da je potrebno i po šest-sedam godina da bi se doguralo do te faze. Ali bili smo blizu, to je naša realnost - zaključio je Arteta.

Ekipi Arsenala ostala je borba za titulu Premijer lige, a trenutno zaostaju dva boda za Mančester sitijem koji je na liderskoj poziciji.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja