LJUDI, VRATIO SE: Najbolji napadač Srbije na svom radnom mestu u Rijadu

N. Iljukić

23. 04. 2024. u 13:40

STARO lice na treningu Al Hilala i razlog za zadovoljstvo na licima navijača ovog kluba, ali i ljude koji navijaju za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Najefikasniji napadač u istoriji našeg nacionalnog tima pojavio se preksinoć u Rijadu na treningu Hilala pred sinoćni revanš meč Azijske lige šampiona koji je njegov klub odigrao protiv Al Aina iz Ujedinjenih Arpaskih Emirata (prvi duel 4:2 za goste).

ЉУДИ, ВРАТИО СЕ: Најбољи нападач Србије на свом радном месту у Ријаду

FOTO: AP

Izuzetno dobro raspoložen Mitrović je odradio ceo trening sa ostatkom tima, najraspoloženiji je izgleda zbog toga bio i Sergej Milinković-Savić koji se jedva dočekao svog zemljaka u trening centru u neposrednoj blizini "Kraljevske arene".

Zanimljivo, Al Hilal je prošle nedelje doživeo prvi poraz još od 12. avgusta prošle godine kada je izgubio meč od Al Nasra, posle produžetaka i penala u plej-ofu Arapskog Kupa šampiona.

Hilal se na svojim društvenim mrežama pohvalio fotografijama na kojima je, među ostalim igračima i Aleksandar Mitrović koji se očigledno oporavio od povrede zadnje lože koju je zadobio 5. aprila u pobedi nad Šababom (4:3), kada je bio dvostruki strelac u ranoj fazi meča, a teren je morao da napusti već u 25. minutu. Podsetimo, tada su procene lekara bile da će Mitrović morati da zbog povrede zadnje lože odsustvuje sa terena između četiri i šest nedelja, ali se on, oligledno, opravio već posle tri nedelje i sada je samo pitanje kada će biti na raspolaganju iskusnom portugalskom treneru Hilala Žoržu Žezusu.

Mitrović se poslednje dve nedelje oporavljao u Beogradu, a boravak u Srbiji mu je očigledno prijao, jer se susreo i sa selektorom Draganom Stojkovićem koji na njega i Dušana Vlahovića ozbiljno računa na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj na kojem su rivali "orlova" Engleska, Danska i Slovenija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)