"MORAMO DA IGRAMO I OVAKVE UTAKMICE GDE IMA I PATNJE": Alegri posle prolaska u finale Kupa

Novosti online

24. 04. 2024. u 13:14

Fudbaleri Juventusa posle velike borbe uspeli su da se plasiraju u finale Kupa Italije, a trener Masimilijano Alegri svestan je da se ekipa puno mučila u Rimu protiv Lacija.

МОРАМО ДА ИГРАМО И ОВАКВЕ УТАКМИЦЕ ГДЕ ИМА И ПАТЊЕ: Алегри после проласка у финале Купа

FOTO: AP

Fudbaleri Lacija uspeli su da nadoknade minus dva iz Torina i imali su rezultat koji im donosi produžetke. Sve do 83. minuta kada je Milik smanjio na 2:1 i odveo staru damu u borbu za trofej.

– Bila je ovo utakmica patnje, ali znali smo da će takva biti. Posebno kada primite gol odmah iz prekida. Imali smo nekoliko šansi, preko Vlahovića i Bremera. Ali onda smo primili gol iz kontre i momci su bili na ivici sloma. Nikada nije lako doći do finala, a mi smo u poslednje tri godine dva puta igrali – rekao je Alegri.

Po svemu sudeći, Alegri vodi tim u poslednjoj sezoni ovog drugog mandata, u kojem još nije osvojio trofej. I jedina prilika mu je finale Kupa.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)