"DOBILI SMO IZ OVOG PORAZA..." Trener Partizana Igor Duljaj o "naivno" izgubljenom večitom derbiju od Zvezde

Novosti online

24. 04. 2024. u 21:24

Crvena zvezda i Partizan su se ove srede sastali u polufinalu Kupa Srbije, a strategu crno-belih nije bilo svejedno posle novog poraza od večitog rivala.

ДОБИЛИ СМО ИЗ ОВОГ ПОРАЗА... Тренер Партизана Игор Дуљај о наивно изгубљеном вечитом дербију од Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan i prošla u finale, posle čega je trener Partizana Igor Duljaj stao pred kameru TV Arena sport.

- Jeste da smo dobro pripremili meč, ali na kraju se pamti rezultat. Imali smo šanse, ali smo naivno primili dva gola. Posle toga na neki način smo se otvorili. Utakmica nije bila izbalansirana na pravi način. Morali smo da rizikujemo i ubacimo što više igrača u napad i stvarali smo im kontranapad. Teško je u četiri dana dva puta igrati protiv Zvezde na njihovom stadionu. Na nama je da pripremimo ekipu za naredni meč, koji će biti još važniji - rekao je Duljaj.

Govorio je strateg crno-belih o tome da li je Zvezda bolje psihološki ušla u meč, ali je dodao koliko je ekipa Partizana mlada.

 - Ako pogledamo koliko iskusnih igrača imaju. Dobili smo iz ovog poraza mladog Goha, Severinu, Svetu Markovića, Baždara. To je pozitivno. Naravno da nije alibi, možda to navijače ne zanima - rekao je bivši as Partizana i Šahtjora.

Rekao je i da Marković nije izmenjen zbog kartona nego je u pitanju povreda.

 - Sveta Marković se požalio na bol u kolenu, zato je zamenjen. Nisam želeo da rizikujem i zato je došlo do promene - zaključio je Duljaj.

U finalu, Zvezda će igrati protiv Vojvodine koja je, uz jednu vrlo ružnu scenu, prošla u završnu borbu za trofej pobedivši Radnički u Kragujevcu golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona