''MORAMO DA BUDEMO PERFEKTNI!'' Lazetić pred duel sa Partizanom

Filip Milošević

27. 04. 2024. u 13:08

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19:30 časova gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32. kola. Šef struke gostujuće ekipe izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč.

МОРАМО ДА БУДЕМО ПЕРФЕКТНИ! Лазетић пред дуел са Партизаном

FOTO: M. Vukadinović

– Imamo dobre uspomene sa prethodne utakmice koja u nama budi pozitivna osećanja. Svaka utakmica je priča za sebe, ali ova poslednja u kojoj smo pobedili njih će sigurno motivisati, a nama daje samopouzdanje. Ipak, ne zaboravljamo da smo ih pobedili samo jednom i nećemo se uljuljkati. Ove godine su bili odlični u domaćoj ligi, igraju atraktivno, daju i primaju mnogo golova, opasni su sa loptom i imaju sjajne individualce koji, ako im date prostora, mogu da reše utakmicu jednim potezom. Prvih pola sata na utakmici protiv Zvezde su bili odlični, možda su odigrali najbolji derbi u poslednje vreme, a mi ih sigurno nećemo potceniti, rekao je Lazetić.

On je naglasio da su svi u TSC svesni snage i kvaliteta koji protivnik poseduje, pogotovu na svom terenu.

– Iz iskustva znamo da dobro igraju. Imaju brze igrače sjajne u tranzicijama koji mogu lako da iskoriste svaki naš gubitak lopte. Moramo da budemo perfektni, da donosimo dobre odluke i pronalazimo prostor. Kao što se pokazalo na prethodnim utakmicama detalji će uticati na konačan ishod - konstatovao je šef plavo-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja