EVO U KAKVOM JE STANJU FUDBALER HERTE: Reprezentativac Maroka operisan nakon napada u noćnom klubu

Filip Milošević

29. 04. 2024. u 15:23

Fudbaler Herte, Marokanac Ajmen Barkok, operisan je posle napada u noćnom klubu u Berlinu i za njega je sezona završena, saopštio je danas berlinski klub na zvaničnom sajtu.

ЕВО У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ФУДБАЛЕР ХЕРТЕ: Репрезентативац Марока оперисан након напада у ноћном клубу

FOTO: Tanjug/AP

- Bili smo užasnuti kada smo juče saznali da je Ajmen Barkok fizički napadnut u berlinskom baru u noći između subote i nedelje i da je morao da bude odveden u bolnicu sa povredama lica. Ajmen je juče, u nedelju, uspešno operisan, ali neće biti dostupan ekipi u narednom periodu. Želimo ti brz oporavak Ajmene i mislimo na tebe - stoji u saopštenju Herte.

Barkok (25) je u januaru ove godine došao u Hertu iz Majnca na pozajmicu do kraja sezone. Za reprezentaciju Maroka odigrao je 18 utakmica i postigao jedan gol.

BONUS VIDEO: Ovako je trener Zvezde Vladan Milojević reagovao posle remija sa Vojvodinom u prvenstvu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar