ENGLEZI ODUŠEVLJENI NACIONALNIM STADIONOM U SRBIJI: Revolucionaran, izgledaće fenomenalno

Novosti online

03. 05. 2024. u 09:16 >> 12:14

NACIONALNI stadion za čiju izgradnju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio kamen temeljac u sredu izazvao je veliku pažnju engleskih medija. Kapacitet stadiona će iznositi 52.000 mesta, a predsednik Srbije najavio je da će se 2028. igrati finale Lige Evrope na njemu.

ЕНГЛЕЗИ ОДУШЕВЉЕНИ НАЦИОНАЛНИМ СТАДИОНОМ У СРБИЈИ: Револуционаран, изгледаће феноменално

Nacionalni stadion

Ove informacije izazvale su veliko interesovanje engleskih medija pa tako “Dejli mejl” piše da će Srbija imati stadion koji će imati jedan od najlepših terena na svetu.

Foto: Printskrin

"Srbija je otkrila projekt za novi stadion. Fascinantno izgleda ovo tehnološko remek-delo koje će biti okruženo drvećem i zelenilom. Srbija planira izgradnju veličanstvenog stadiona i okreće se ekološkom pristupu i dizajnu. Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će ovo biti jedno od tri najlepša mesta za igranje fudbala na svetu", naveo je engleski portal.

Takođe, i britansli list "The Sun" objavio je tekst o nacionalnom stadionu u Srbiji pod naslovom "Revolucionarno: Unutar prvog baštenskog stadiona koji grade protivnici Engleske  na Euro 2024 sa bazenima i golf terenima".

"Orlovi“, koji će se ovog leta suočiti sa Engleskom u grupi Eura 2024 , grade potpuno novi stadion na periferiji glavnog grada Beograda. Stadion bi trebalo da bude završen do 1. decembra 2026. godine i opisan je kao „baštenski stadion“ zahvaljujući fasadi prekrivenoj zelenilom. Stadion neće imati samo zadivljujući eksterijer, već će moći da primi 52.000 navijača, navodi se u tekstu "The Sun".

Oni podsećaju na to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavio kamen temeljac za stadion, te prenose njegove reči: - Danas je veliki dan za fudbal . Danas je dan kada svi treba da se radujemo. Dobićemo velelepnu zgradu koja je trenutno i koja će u narednom periodu biti najlepša ili među tri najlepša stadiona na svetu.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove