DŽAJIĆ ZABLISTAO: Biti sedam puta prvak u nizu - to je za veliko poštovanje

Novosti online

07. 05. 2024. u 13:26

Treća Zvezdina zvezda i počasni predsednik kluba - Dragan Džajić je pohvalno govorio o sedmoj uzastopnoj tituli crveno-belih.

ЏАЈИЋ ЗАБЛИСТАО: Бити седам пута првак у низу - то је за велико поштовање

FOTO: M. Vukadinović

 - Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. Trebalo bi nastaviti u tom pravcu. Rezultati su plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. „Žica” je pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Uvek se na kraju sabira rezultat, bez obzira na to da li su u njemu učestvovali mlađi ili stariji igrači - istakao je proslavljeni igrački as crveno-belih.

Čuveni fudbalski velemajstor i legendarno levo krilo naglašava da će Crvena zvezda sigurno stremiti ka duploj kruni, ali i da veruje da se već razmišlja o narednoj takmičarskoj godini.

- Crvena zvezda nikad ne staje i ne dozvoljava da se opustiš ni u jednom segmentu. Time je uspeh još veći. Mora već da se razmišlja o narednoj sezoni, a sigurno je želja crveno-belih da osvoje i kup i zaokruže sezonu duplom krunom - zaključio je Dragan Džajić.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije