"JESMO PRVACI, ALI..." Milojević otkrio šta motiviše igrače Zvezde da i dalje pobeđuju

Novosti online

08. 05. 2024. u 20:35

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0, a nakon meča strateg crveno-belih Vladan Milojević izjavio je za televiziju Arena sport da je zadovoljan ishodom.

ЈЕСМО ПРВАЦИ, АЛИ... Милојевић открио шта мотивише играче Звезде да и даље побеђују

FOTO: FK Crvena zvezda

On je dodao da i pored titule, Zvezda ima motiva da nastavi da pobeđuje jer su sebi zacrtali cilj da imaju maksimalan broj bodova u plej-ofu.

 - Jesmo obezbedili titulu, ali i dalje imamo motiva. Zacrtali smo sebi cilj, da u plej-ofu upišemo maksimalan broj bodova i na tome radimo. Želim da pohvalim sve igrače, zalaganje i trud. Idemo dalje, imamo vremena da se odmorimo i spremimo za nedelju kada nas očekuje novi meč - rekao je Milojević.

Crvena zvezda je u prošlom kolu, pobedom nad ekipo TSC-a matematički obezbedila titulu, a u nedelju će se sastati sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!