STATISTIKA JE JASNA: Sergej među odabranima

Novosti online

16. 05. 2024. u 13:09

ŠVAJCARSKI institut za istraživanja u svetu fudbala( CIES) objavio je listu najuticajnijih igrača sredine terena u sezoni. Među najboljim centralnim i defanzivnim veznim igračima se našao i Sergej Milinković Savić. Konkretno, srpski reprezentativac je na deobi šestog i sedmog mesta sa Federikom Valverdeom iz Real Madrida.

СТАТИСТИКА ЈЕ ЈАСНА: Сергеј међу одабранима

Screenshot / AlHilal

Na prvom mestu je centralni vezista engleskog šampiona Mančester sitija Rodri. Drugi je Granit Džaka (Bajer Leverkuzen), treći kapiten Arsenala Martin Edegor.

U top 10 su još Toni Kros (Real Madrid), Aleksis Makalister (Liverpul), Hakan Čalhanoglu (Inter), Aleiks Garsija (Đirona) i Deklan Rajs (Arsenal). Ono što je interesantno jeste da je Milinković Savić jedini van "liga petice" na ovoj rang-listi. Za 38 mečeva u sezoni je nakupio 12 golova i 14 asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!