SPAJIĆ ODUŠEVLJEN: Komentarisao poziv Piksija, pa pomenuo igrača Partizana

Novosti online

18. 05. 2024. u 17:11

Selektor reprezentacija Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio je širi spisak reprezentativaca za EURO 2024 u Nemačkoj, a na njemu se nalazi i fudbaler Crvene zvzede Uroš Spajić.

СПАЈИЋ ОДУШЕВЉЕН: Коментарисао позив Пиксија, па поменуо играча Партизана

Foto: N.Paraušić

Povratnik u reprezentaciju je u razgovoru za Mocart sport, rekao da nije inzenađen i da mu je drago što je na spisku prvi put od čuvene utakmice sa Portugalom 2021. godine.

– Iskreno, lagao bih kada bih rekao da se nisam uopšte nadao. Poslednji put sam bio na spisku za Portugal, za onu ludu utakmicu u Lisabonu. Kasnije se desila povreda i jako težak period za mene. I kada sam se vratio na teren, mučio sam se da uhvatim pravi ritam. Bilo je tu mnogo uspona i padova. Bio sam svestan da sam daleko od potrebnog nivoa – izjavio je Uroš Spajić za Mocart sport.

On je posebno naglasio da mu je drago što je čak osam fudbalera iz Superlige Srbije na spisku, što dokazuje kvalitet srpske lige.

– Ljudi ovde malo potcenjuju našu ligu. Sada da ne ulazim u problematiku. Ja vam tvrdim, sa ovim mojim iskustvom, da ovde ima ozbiljnog kvaliteta. Posebno u timovima koji igraju sada u plej-ofu. Još kada bi se igrao fudbal u boljim uslovima… Drago mi je što je selektor to prepoznao. Drago mi je posebno zbog mog druga Ace Jovanovića. On jeste iz redova večitog rivala, ali je ovu sezonu branio fenomenalno. Sećate se da sam na Areni poručio da mu želim povratak u reprezentaciju - zaključio je Spajić.

Srbija na Evropskom prvenstvu igra u grupi C sa ekipama Engleske, Slovenije i Danske, a upravo sa četom Gereta Sautgejta otvara šampionat.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!