NE IDE IZ HUMSKE: Partizan rešio veliku dilemu ko će među stative i sledeće sezone

Novosti online

21. 05. 2024. u 13:42

ON ne ide nigde ! Ovo je odluka uprave fudbalskog kluba Partizan, ali i Aleksandra Jovanovića. Samo što se golman crfno-belih našao na širem spisku Dragana Stojkovića na kojem je 35 kandidata za odlazak na predstojeće Prvenstvo Evrope u nemačkoj, ovaj čuvar mreže je pred potpisom novog ugovora sa klubom iz Humske 1.

НЕ ИДЕ ИЗ ХУМСКЕ: Партизан решио велику дилему ко ће међу стативе и следеће сезоне

FOTO: A. Ilić

Pričalo se u poslednja dva meseca sve i svašta, ali je očigledno pala konačna odluka da Jovanović ostane u Partizanu koji će posle letnjih priprema, kao vicešampion Srbije da krene u kvalifikacije za Ligu šampiona. Očekuje se da će posle poslednjeg prvenstvenog kola u ovoj sezoni i meča sa kragujevačkim Radničkim Jovanović počti zvanične pregovore sa crno-belima o produžetku saradnje, iako on ima važeči ugovor do leta 2026. godine.

Podsetimo, Jovanović je prošlog leta stigao u Humsku iz Apolona iz Limasola za 450.000 evra. Mnogi su tada smatrali da je to previše novca za golmana iz kiparske lige, ali je on opravdao svaku uloženu paru. Nastupio je u 39 mečeva za crno-bele, najviše zaslužan za osvajanje druge pozicije i kvalifikacije za Ligu šampiona, što ga je dovelo i do šireg spiska reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)