(NE)OČEKIVANO POJAČANJE NA MARAKANI! LJubimac navijača Zvezde se vratio u klub

Novosti online

22. 05. 2024. u 08:54

Ljubimac navijača Crvene zvezde poslao moćnu poruku.

(НЕ)ОЧЕКИВАНО ПОЈАЧАЊЕ НА МАРАКАНИ! Љубимац навијача Звезде се вратио у клуб

Printskrin/FK Crvena zvezda

Naime, Milan Borjan je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, ali kako kaže, vraća se u crveno-beli tim.

- Vraćam se, imam još dve godine ugovora, pa ćemo videti šta će biti - potvrdio je iskusni čuvar mreže tokom gostovanja u emisiji Amidži šou.

Ono što se ranije provlačilo kao izvesna mogućnost je da Zvezda na leto ipak proda Borjana i krene u aktivnu potragu za nešto mlađim čuvarem mreže.

- Otišao sam u Slovan Bratislavu, dobio sam nagradu za najboljeg golmana u Slovačkoj, osvojili smo titulu tako da sam super - rekao je on, mada je priznao da mu odlazak iz Beograda tada nije pao lako.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

- Iskreno da ti kažem, teško mi je palo. Zvezda je moja druga porodica, prošao sam mnogo lepih stvari sa Crvenom zvezdom i Zvezda mi je mnogo donela u životu. Bilo mi je teško, naravno, prvih nekoliko dana mi je bilo baš teško, ali posle sam seo sam sa sobom, rekao da moram da nastavim život dalje i tako da sam nastavio dalje - istakao je Milan Borjan. 

Omri Glazer gotovo sigurno ide pošto ima unosne ponude sa Zapada i sva je prilika, ako ne dođe do velikog preokreta, da će Zvezda tražiti novog golmana.

Možda i dva, pošto i Zoranu Popoviću ističe ugovor koji neće biti produžen...

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!