PARTIZANU USPELA GENERALKA: Majstorija Natha i odlični Marković demolirali Proleter

N. Iljukić

26. 07. 2020. u 19:30

TRENER Partizana Savo Milošević sklapa mozaik svog tima pred start novog prvenstva.

ПАРТИЗАНУ УСПЕЛА ГЕНЕРАЛКА: Мајсторија Натха и одлични Марковић демолирали Пролетер

Foto FK Partizan

Crno-beli su danas u četvrtom kontrolnom meču tokom kratkog pripremnog perioda savladali u Humskoj 1 novosadski Proleter 4:0 (1:0).

Bila je ovo utakmica u kojoj je Milošević skoro pojasnio sliku o startnih 11 za Partizan pred utakmicu 1. kola koju će beogradski tim odigrati u subotu, 1. avgusta protiv Napretka u Kruševcu od 17.30.

Partizan je tokom većeg dela utakmice koja je odigrana posle velikog beogradskog pljuska bio bolji, brži i taktički konkretniji rival.

Vođstvo je doneo kapiten izraelske reprezentacije Bibras Natho u 45. minutu prelepim golom iz slobodnog udarca posle prekršaja nad Umarom Sadikom na ivici šesnaesterca.

Ovim potezom je Izraelac "sinuo paučinu" sa gola Novosađana i reprizirao svoj potez od pre mesec dana kada je na isti način savladao golmana Čukaričkog.

Sadik je mogao da poveća prednost crno-belih u 47. minutu, ali se propisno obrukao kada je promašio prazan gol posle centaršuta Lazara Markovića.

Zato je baš Marković sjajnim golom u 52. minutu povećao na 2:0, da bi pobedu overio Sejduba Suma u 60. minutu, a asistent je opet bio Marković. Goste je dokusurio Saša Zdjelar efektnim golom za konačnih 4:0 u 87. minutu.

U drugom poluvremenu je priliku dobio i Maki Banjak, najnovije pojačanje Partizana koji je pre nekoliko dana stigao iz ljubljanske Olimpije.

Starteri za Partizan su bili Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, Suma, Stevanović, Asano i Sadik, pa se može očekivati da će ovo biti i postava na debiju u novoj sezoni Superlige sledeće subote u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (3)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!