UTAKMICA KOJU SVI IŠČEKUJU: Meridianbet ti poklanja 500 RSD da ispratiš istorijski plasman u finale Lige šampiona

Promo

18. 08. 2020. u 14:00

Osvoji bonus u Meridianu i kladi se na meč Lajpcig - PSŽ

УТАКМИЦА КОЈУ СВИ ИШЧЕКУЈУ: Меридианбет ти поклања 500 РСД да испратиш историјски пласман у финале Лиге шампиона

Foto: Meridian

Sada više nema sumnje da završnica najelitnijeg takmičenja u Evropi predstavlja, apsolutni, fudbalski spektakl!

Liga šampiona, u do sada neviđenom formatu, donela nam je i neviđene rezultate. Senzacije, preokreti, rezultatski šokovi – samo su neki od opisa onoga što smo mogli da vidimo u proteklim danima.

Činjenica da su svoje takmičenje već u osmini finala završili Juventus i Real Madrid mnoge je iznenadila. Međutim, to je bio samo početak onoga čemu smo mogli da svedočimo.

Hrabri Lajpcig i borbeni Lion uspeli su da naprave istorijske plasmane u polufinale Lige šampiona. S druge strane, veliki Bajern Minhen je sa osam golova (bukvalno) ponizio Barselonu i nema sumnje da će joj biti potrebno izvesno vreme kako bi se oporavila od šokantnog poraza (8:2).

Neočekivani ishodi četvrtfinalnih mečeva doveli su do toga da u oba polufinala imamo francusko-nemački derbi: Lajpcig – PSŽ I Lion – Bajern Minhen.

Večeras od 21 čas imamo priliku da gledamo prvo polufinale.

Lajpcig je napravio pravu senzaciju na meču sa Atletikom iz Madrida! Nemački "Bikovi" su uspeli da zaustave "Jorgandžije" u četvrfinalu u pravom čudu od meča.

A, samo dan pre ovog meča viđena je prava ludnica na utakmici između Pariz Sen Žermena i Atalante. Klub iz Italije je na kraju ispao pravi tragičar ove utakmice, budući da su Francuzi uspeli da im sruše sve snove u svega tri minuta preokretom i pobedom od 2:1!

Do sada, Lajpcig i Pariz Sen Žermen nisu imali nijedan zvaničan duel, zbog čega će njihov meč biti veoma interesantan. Jedini put su se ova dva kluba srela u prijateljskom meču 2014. godine, kada je Lajpcig slavio rezultatom 4:2.

Oba kluba su plasmanom u polufinale, zabeležila istorijske uspehe!

Samo ćemo reći da je Lajpcigu ovo drugo učešće u Ligi šampiona ikada i da su iz drugog puta uspeli da se plasiraju među četiri najbolje ekipe u Evropi! Prema tome, plasirali se u finale ili ne, Lajpcig svakako ima razloga za slavlje.

S druge strane, Pariz Sen Žermen se opasno približio dugo čekanoj tituli Lige šampiona koju do sada nije osvojio nijednom. Nakon spektakularnog preokreta u meču sa Atalantom, ekipa Tomasa Tuhela je pokazala svoj pravi musketarski i pobednički mentalitet. PSŽ ima razloga za samouverenost u duelu sa Lajpcigom.

Što se tiče favorita, on je svima poznat, što potvrđuju i kvote. Pobeda Parižana u kladionici Meridian plaća se kvotom 1.77, dok se trijumf nemačkih “bikova” procenjuje na 4.60.

Ukoliko želite da budete deo još jednog fudbalskog spektakla i istorijskog plasmana u finale LŠ onda vam preporučujemo da svoje kladioničarsko, ali i fudbalsko znanje testirate u Meridianu.

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs i odmah ćete dobiti sportski bonus dobrodošlice od 500 RSD! Ali, ako deponujete novac od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatnih 2000 RSD bonusa za sportsko klađenje. Čak i da padnete na jedan par, to nije problem, jer vam Meridian vraća novac nazad.

Kladionica Meridian - Kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere