SUAREZ NIJE ZA PENZIJU: Urugvajac na listi želja tri evropska i jednog američkog kluba

Novosti online

28. 08. 2020. u 13:54

DOK je sva pažnja usmerena ka transferu Lionela Mesija, tiho se rešava sudbina drugog napadača Barselone Luisa Suareza.

СУАРЕЗ НИЈЕ ЗА ПЕНЗИЈУ: Уругвајац на листи жеља три европска и једног америчког клуба

foto: EPA

Napadač Urugvaja je prvi igrač koji je imao razogovr sa novim trenerom Ronaldom Kumanom i kome je rečeno da se na njega više ne računa.

Fudbaler Barse se tako preko noći, neplanirao, našao na listi igrača koji moraju da traže novi klub. Iako je već u godinama Suarez je sigurno iznanađen ovom odlukom, ali ne mora da brine za budućnost jer su u red za njegove usluge već stali: Juventus, Ajaks, Lester i Bekamov Inter iz Majamija, prenosi španski mediji.

Klub iz torina je jedan o prvih koji je reagovao na novitete iz Barselone. Uprava Juventusa smatra da bi baš on mogao da bude dobar kandidat za pojačanje u narednoj sezoni. Italijanski mediji su čak ukazali i na moguću razmenu: Iguain za Sančeza. Napominje se da ekonomski i sportski potencijal “Stare dame” čini da je ova opcija čak neophodna.

S druge strane, nekadašnji klub Urugvajca Ajaks je pokazao interesovanje da vrati napadača u svoje redove. Dobra saradnja je trajala od 2007. do 2011. godine, u svojoj novoj fazi mogao bi da naprave novu vezu.

Tako je treći najbolji strelac u istoriji Barselone i u 33 godini shvatio da je vredan pažnje. On je prethodnu sezonu završio sa 21 golom na 36 utakmcia u svim takmičenjima. On je čak imao i tešku povredu kolena, od koje se uspešno oporavio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)