OGNJEN VRANJEŠ MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Karleušu zaboravio, ali najavljuje novu tetovažu

Novosti online

21. 09. 2020. u 09:46

BIVŠI reprezentativac BiH Ognjen Vranješ poznat je kao skandal majstor.

ОГЊЕН ВРАЊЕШ МЕЊА ЖИВОТ ИЗ КОРЕНА: Карлеушу заборавио, али најављује нову тетоважу

Foto: EPA

Prethodnih godinu dana je uglavnom punio novinske redove svojim van fudbalskim ponašanjem. Turbulentna veza sa Jelenom Karleušom, pa tuča u Banjaluci na parkingu, koja je završila privođenjm...

A i pre toga pouzdani defanzivac je bio meta skandala kada je došao sa tetovažom teritorije Republike Srpke na prozivku nacionalnog tima BiH.

Kasnije je i uklonio tu tetovažu, ali epitet kontroverznog momka nikada nije.

U razgovoru za sarajevski list "Dnevni avaz", Banjalučanin je istakao da želi samo da priča o fudbalu.

- Promenio sam se, smirio, ostaću u Anderlehtu ovu sezonu. Ovde sam da pričam o fudbalu. Kada dođe red na privatne stvari, ne bih želeo da idem u detalje. Želim reći da neke stvari koje su izrečene nisu istinite, ali bilo kako bilo, nije na meni da uveravam ljude šta je istina, a šta nije", rekao je Vranješ.

Istakao je da se dobro slaže sa trenerom Vensanom Kompanijem, nekadašnjim kapitenom Mančester sitija i igračkom legendom Belgije.

- Imam kvalitet za ovaj klub. Imam i iskustvo potrebno da usmerim ove talentovane fudbalere na pravi način, bilo savetom ili ličnim primerom. Slažem se dobrom sa Kompanijem, njegove reči tokom poslednje konferencije su me motivisale. Za ljude poput njega idem kroz zatvorena vrata. Želim da mu vratim na ukazanom poverenju... Mogu reći samo da ću sigurno ostati u Anderlehtu ovu sezonu. Možda istetoviram grb Anderlehta kada osetim istu ljubav kao prema AEK-u", zaključio je Vranješ, kojem je Kompani u predsezoni učinio veliku čast dodelivši mu čak i kapitensku traku briselskog kluba.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest