SUKOBI U MITROVIĆEVOM TIMU: Trener kritikovao vlasnika Fulama

Novosti online

30. 09. 2020. u 08:36

TRENER Fulama Skot Parker prozvao je američkog vlasnika kluba Tonija Kana. On je putem društvenih mreža javno uputio izvinjenje navijačima za tri poraza na početku Premijer lige.

СУКОБИ У МИТРОВИЋЕВОМ ТИМУ: Тренер критиковао власника Фулама

Foto: EPA-EFE/ Will Oliver / Pool

Tim iz Londona u trećem kolu ubedljivo je poražen od Aston Vile 3:0, Kan se oglasio na Tviteru gde je istakao žaljenje zbog rezultata tima Skota Parkera. 

"Vlasnik ste fudbalskog kluba i sami odlučujete kako ćete da komunicirate i pošaljete poruku. To nije nešto sa čime se slažem i nije korisno, ali on to tako vidi. Stvar zbog koje sam zapravo razočaran je kako se izvinjava zbog nastupa. Nije trebalo", rekao je Parker.

Fulam je novu sezonu u Premijer ligi počeo sa tri poraza i primio je deset golova. Trener crno-belih smatra da poruke koje Kan šaljnj otežavaju njemu i timu, te da je u potpunosti uz svoj tim.

– I pri rezultatu 0:3 igrači su se borili koliko su mogli da nas vrate u igru i zbog toga se ne slažem s njim. Biću prvi koji ću imati problema sa svojim timom i igračima ako budem smatrao da nešto treba kritikovati. Dakle, imam problem s tim i to je očito nešto sa čim se ne slažem – rekao je Parker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije