PAUN TRENER MESECA: Priznanje za srpskog stručnjaka na Ostrvu

V. N.

09. 10. 2020. u 19:19

SRPSKI trener na klupi Redinga, Veljko Paunović (43), koji je osvojio zlato na SP na Novom Zelandu sa "orlićima" 2015, nastavlja da niže uspehe i u Engleskoj.

ПАУН ТРЕНЕР МЕСЕЦА: Признање за српског стручњака на Острву

Paunović Foto readingfc.co.uk

Posle četiri pobede u isto toliko kola, poneo je titulu trenera meseca u Čempionšipu.

- Izuzetna je čast primiti ovu nagradu i privilegovan sam što sam taj koji je prihvata u ime igrača, stručnog štaba, navijača i svih u klubu. Ovo je za celu porodicu Redinga. Na prvom mestu su klub i igrači, koji za njega igraju. Ja sam ovde da radim za njih. Moram da se zahvalim vlasnicima za resurse koje su izdvojili i odličnom okruženju koje nam olakšava posao svakog dana - istakao je Paunović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila