REAL PORAZOM POČEO LIGU ŠAMPIONA: Šahtjor odneo bodove iz Madrida, Nikolićeva Lokomotiva remizirala u Austriji (VIDEO)

Č. V.

21. 10. 2020. u 20:56

FUDBALERI Real Madrida poraženi su od Šahtjora sa 2:3 na svom terenu u prvom kolu Lige šampiona.

РЕАЛ ПОРАЗОМ ПОЧЕО ЛИГУ ШАМПИОНА: Шахтјор однео бодове из Мадрида, Николићева Локомотива ремизирала у Аустрији (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Zinedin Zidan odlučio je da Luku Jovića uvrsti u startnih 11 i to pre Karima Benzeme, ali Srbin opet nije uspeo da se upiše u strelce.

Odličnu utakmicu odigrao je ukrjainski šampion, posebno u prvom poluvremenu kada je vodio sa velikih 0:3. Pogotke za gostujući tim postigli su Tete, Solomon i Varan koji je postigao auto gol.

Ipak, ne bi "kraljevići" bili to što jesu kada bi se tako lako predali. Real je uspeo za svega 14 minuta u nastavku da smanji na 2:3, ali nisu uspeli treći put da pronađu put do mreže Trubina.

Strelci za Madriđane bili su Luka Modrić, koji je postigao pravi evrogol i Džunior Vinisijus. Brazilac se u strelce upisao samo 15 sekundi nakon što je zamenio Jovića.

Real je uspeo da postigne gol u 91. minutu, no srpski sudija Srđan Jovanović je posle gledanja VAR-a poništio pogodak Valverdea, jer je Vinisijus bio u ofsajdu.

Odličan meč odigran je u Austriji, gde su Salcburg i Lokomotiva iz Moskve remizirali - 2:2.

Marko Nikolić bodom debitovao u Ligi šampiona/Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Izabranici Marka Nikolića su dobro počeli meč i poveli u 19. minutu zahvaljujući Ederu. Ipak, u najgorem trenutku po goste šampion Austrije je izjednačio. Igrao se 45. minut kada je Šoblšai poravnao rezultat.

Nastavak susreta doneo je nova uzbuđenja. Salcburg je do preokreta stigao u 50. minutu kada je Zlatko Junuzović pogodio mrežu rivala. Moskvovljni su do boda došli u 75. minutu, a strelac je bio rezervista Lisakovič.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAJERNU SE NEĆE ISPUNITI ŽELJA O POVRATKU MLADOG TRENERA: Nagelsman sa Nemcima do 2026.