LIGA ŠAMPIONA: Bajern pregazio Atletiko, Atalanta protutnjala Danskom, Menhengladbah odneo bod iz Italije (VIDEO)

Č. V.

21. 10. 2020. u 23:01 >> 23:21

FUDBALERI Bajerna pregazili su Atletiko Madrid sa 4:0 na svom terenu u prvom kolu Lige šampiona.

ЛИГА ШАМПИОНА: Бајерн прегазио Атлетико, Аталанта протутњала Данском, Менхенгладбах однео бод из Италије (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Alexander Hassenstein / POOL

Očekivalo se mnogo više neizvesnosti na ovoj utakmici. Ipak, na terenu "Alijanc Arene" je postojao samo jedan tim.

Ono što je zanimljivo je to da u nijednom od četiri gola nije učestvovao Robert Levandovski. Dva pogotka je postigao Kingsli Koman, po jedan Leon Gorecka i Korentan Toliso.

Liveprul je iako znatno oslabljen slabio u Amsterdamu protiv Ajksa sa 1:0, a jedini gol bio je delo Nikolasa Taljafika, koji je zatresao sopstvenu mrežu.

Kao što je poznato Jirgen Klop nije mogao da računa na Virdžila van Dajka, dok je na drugoj Dušan Tadić odigrao ceo meč.

Mančester siti je kao domaćin pobedio Porto u jednoj sjajnoj utakmici. Aguero, Gundogan i Feran Tores su bili strelci za "građani", jedini gol za portugalski klub bio je delo Luisa Dijasa.

Fudbaleri Atalante su u Danskoj protiv Midtjilanda sve rešili za poluvreme. Tim iz Bergama je posle 45 minuta vodio sa 3:0. U nastavku susreta izabranici Đan Pjera Gasperinija su dalo još jedan gol.

Golove za italijansku ekipu su postigli Zapata, Gomez, Murijel i Mirančuk. "Boginja provincije" je nastavila tamo je gde je stala prošle sezone kada je u pitanju Lige šampiona.

Inter je razočarao svoje navijače pošto je remizirao kao domaćin sa Menhengladbahom - 2:2. Lukaku je bio precizan oba puta za "Nerazure". Drugom golu kluba iz Milana prethodio je korner koji je izveo Aleksandar Kolarov.Za nemačku ekipu su golove postigli Bensebeini i Hofman.

Tvrd meč sa jednim golom odigran je u Atini. Olimpijakos je u sudijskoj nadoknadi došao do trijumfa, a heroj je bio Koka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale