FUDBALSKOJ ZVEZDI PRETE SMRĆU! Strašna vest stiže iz kolevke fudbala

Novosti online

29. 10. 2020. u 17:15

GOLMAN Evertona Džordan Pikford našao se u ozbiljnom problemu, pošto njemu i njegovoj porodici stižu anonimne pretnje.

ФУДБАЛСКОЈ ЗВЕЗДИ ПРЕТЕ СМРЋУ! Страшна вест стиже из колевке фудбала

Foto: EPA-EFE/Peter Byrne/ POOL

Prvi čuvar mreže reprezentacije Engleske morao je da unajmi specijalno obezbeđenje, koje će čuvati njega i njegovu porodicu, samo zato što je povredio štopera Liverpula Virdžila Van Dajka u derbiju Mersisajda!

Podsetimo, Pikford je nespretno startovao na Holanđanina, pa će Van Dajk pauzirati najmanje sedam meseci, dok je golman u međuvremenu, kako prenose engleski mediji, dobio pretnje smrću.

- Džordan je šokiran nivoom zlostavljanja koje se događa od meča sa Liverpulom. Spreman je na sve kako bi zaštitio svoju porodicu - rekao je izvor blizak golmanu Gordog Albiona za "Dejli Mejl".

Inače, Pikford sa porodicom živi u vili od 2.500.000 funti, zajedno sa suprugom i jednogodišnjim sinom. Stručnjaci za bezbednost savetovali su ga da ni on ni supruga ne koriste društvene mreže, kako ne bi otkrili lokaciju na kojoj se nalaze u tom trenutku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku