MENHENGLADBAH DEMOLIRAO ŠAHTJOR: Nikolićeva Lokomotiva isčupala bod protiv Atletiko Madrida!

Novosti online

03. 11. 2020. u 20:42

UZBUDLjIV meč gledali smo u Moskvi. Lokomotiva je dočekala Atletiko Madrid, izabranici Marka Nikolića uspeli su da osvoje bod protiv favorizovanog protivnika. U drugom meču Šahtjor je dočekao Borusiju iz Menhengladbaha, gosti su slavili 6:0

МЕНХЕНГЛАДБАХ ДЕМОЛИРАО ШАХТЈОР: Николићева Локомотива исчупала бод против Атлетико Мадрида!

FOTO: EPA

Od samog starta napadao je Atletiko Madrid, već u 18. minutu bukvalno iz prve prave prilike poveli su izabranici Dijega Simeonea. Jose Maria Himenes je glavom savladao golmana domaćina. 

Nije dugo trajala radost gostiju. Nakon sporne situacije u šesnaestercu, kada je Hektor Herera igrao rukom u svom šesnaestercu, sudija je pokazao na belu tačku. Zanimljivo, tokom pregleda VAR snimka, prišunjao se Luis Suarez koji je želeo da vidi šta sudija planira da uradi, te je dobio žuti karton. 

Anton Mirančuk bio je precizan, hladnokrvno je savladao Jana Oblaka za 1:1. 

Nakon gola Lokosa na terenu je postojao samo jedan tim. Anhel Korea je šutirao,  u 31. minutu, pogodio je prečku. Potom je 10 minuta kasnije Luis Suarez šutirao pored gola iz izgledne prilike. 

Ponovo je Urugvajac imao veliku šansu u 53. minutu. Giljerme je odlično reagovao, a Suareza je uposlio Žoao Feliks. Ponovo je Giljerme imao odličnu reakciju, šutirao je Žoao Feliks pod prečku, ali je golman domaćih reagovao odlično. 

Pet minuta pre kraja ponovo je šutirao Suarez iskosa, ali Giljerme još jednom odličan. 

U drugom meču Šahtjor je dočekao Borusiju Menhengladbah, domaći tim će što pre želeti da zaboravi ovaj duel. 

Nakon osam minuta poveo je gost, Alasane Plea bio je strelac. U 18. minutu Bondar postiže auto gol, a devet minuta kasnije, Plea postiže drugi pogodak na meču. Rami Bensebaini je u 44. minutu postavio konačnih 4:0 nakon prvog poluvremena. 

Ništa bolje po domaćina nije bilo ni drugo poluvreme. Lars Štindl je u 65. minutu meča povisio na 5:0, konačnan rezultat 6:0 postavio je Alasandre Plea u 79. minutu svojim trećim golom. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna