NAJLUĐI INTERVJU U ISTORIJI SPORTA: Erling Haland nije mogao da veruje šta ga novinar pita (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2020. u 20:50

FUDBALER Dortmunda Erling Haland nakon pobede nad Brižom od 3:0 bio je učesnik jednog od najčudnijih intervjua verovatno u istoriji fudbala!

НАЈЛУЂИ ИНТЕРВЈУ У ИСТОРИЈИ СПОРТА: Ерлинг Халанд није могао да верује шта га новинар пита (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/Printskrin

Norveški fudbaler bio je dvostruki strelac za tim iz Dortmunda u pobedi nad Brižom od 3:0, ali utisak je da neće golovi biti ono po čemu će ova utakmica biti zapamćena.

Naime, novinar CBS-a imao je veoma čudna pitanja i konstantacije nakon pobede Borusije u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

- Namestili ste frizuru, ali vam ona nije bila potrebna, jer ste oba gola postigli nogom - na ovaj način je, kako prenosi RTS, započet intervju, dok je Haland samo konstatovao da je to bila “dobra noć i ostvarena su tri važna boda”.

- Bio je ovo vaš šesti gol protiv belgijske ekipe, očigledno vam belgijski fudbal leži - bilo je jedno od pitanja, na šta je Haland opet kratko odgovorio:

- Da, izgleda da je tako protiv belgijskih timova.

Vrhunac neprijatnosti osetio se pri poslednjem pitanju novinara, koje je glasilo: “Da li ćete večeras spavati sami?”, aludirajući na ranije Halandove izjave da će spavati sa loptom koju dobije kada postigne het-trik.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?