FSS: ITALIJANI SE NIŠTA NE PITAJU! Vlahović i Milenković imaju dozvolu FIFA i UEFA

Novosti online

10. 11. 2020. u 15:37

FUDBALSKI savez Srbije oglasio se povodom najavaiz Fiorentine da će oštro kazniti reprezentativce Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića zbog kršenja kovid-protokola.

ФСС: ИТАЛИЈАНИ СЕ НИШТА НЕ ПИТАЈУ! Влаховић и Миленковић имају дозволу ФИФА и УЕФА

Foto: N.Paraušić

Italijanski klub je osim dvojca "orlova" prijavio još četiri igrača: To su Čileanac Erik Pulgar, Urugvajac Martin Kaseres, Argentinac Lukas Martines Kuarta i Marokanac Sofjan Amrabat.

- Ma, pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Tražili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - rečeno je za "Informer.rs" u Fudbalskom savezu Srbije. I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručili su iz FSS za Informer.

Srbija u borbi za plasman na EURO igra protiv Škotske u četvrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice