POTEZ ZA DIVLJENJE - Najbolji strelac Superlige i domaća kompanija zajedno protiv korone

Promo

17. 11. 2020. u 19:00

Najbolji strelac Superlige odigrao verovatno najvažniji meč ove polusezone

ПОТЕЗ ЗА ДИВЉЕЊЕ - Најбољи стрелац Суперлиге и домаћа компанија заједно против короне

Foto: Promo

Pandemija korona virusa ponovo se razbuktala u Srbiji, a nezavidna situacija je i u Pčinjskom okrugu, gde zdravstvene ustanove rade punim intenzitetom.

Od pre nedelju dana, i Specijalna bolnica za plućne bolesti u Surdulici ponovo je deo kovid sistema i na samom je maksimumu opremljenosti smeštajnih kapaciteta.

Bio je to povod da kompanija Meridian, u društvu fudbalera Radnika iz Surdulice i najboljeg strelca Superlige, Milana Makarića, pokrene novu akciju pomoći zdravstvenom sistemu Pčinjskog okruga.

Kako bi zdravstveni sistem opštine Surdulica što je pre moguće stao na noge i zdravstvena bezbednost građana bila ponovo vraćena na najviši nivo, kompanija Meridian je Bolnici uručila pakete neophodne i deficitarne medicinske opreme, kao i TV uređaje.

Inače, Meridianbet mesecima je u velikoj kampanji podrške zdravstvenim centrima širom zemlje, što je apsolutni poslovni prioritet ove kompanije u smislu društveno odgovornog poslovanja za 2020. godinu.

Foto: Promo

Volonteri Meridiana do sada su posetili više od 60 gradova i opština Srbije kako bi se u najkritičnijim trenucima našli najugroženijim sugrađanima.

Meridianbet je samo od izbijanja pandemije početkom godine sugrađanima donirao paket pomoći vredan 40 miliona dinara, i to:

– pomogavši opremanje preko 30 kovid ambulanata, klinika i bolnica širom Srbije

– donirajući sredstva za rad više desetina javnih kuhinja i regionalnih centara Crvenog krsta

– dopremivši neophodnu pomoć za više od 200 najugroženijih domaćinstava širom Srbije posredno i neposredno pogođenih pandemijom

– prikupio 2 miliona dinara za lečenje male Sofije Markuljević, koja se uspešno oporavlja u SAD

Meridian – uvek uz sugrađane u najtežim izazovima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)