SRBIJA DESETKOVANA NA RUSE: Bez dva ključna igrača i rezervnog golmana za opstanak

Novosti online

18. 11. 2020. u 11:04

REPREZENTACIJA Srbije biće dodatno oslabljena na večerašnjem duelu protiv Rusije, pošto je korona izbacila iz stroja još trojicu reprezentativaca!

СРБИЈА ДЕСЕТКОВАНА НА РУСЕ: Без два кључна играча и резервног голмана за опстанак

Sergej Milinković-Savić na meču sa Škotima Foto N. Paraušić

Prvo je Verona objavila da je pozitivan njen igrač Lazović, a zatim je i iz Fudbalskog saveza Srbije stigla potvrda ove informacije, uz dodatni šok - pozitivni su i Sergej Milinković-Savić i rezervni golman Đorđe Nikolić.

- Helas Verona saopštava da je Darko Lazović bio pozitivan na testu na Covid-19 posle poslednjeg testiranja u reprezentaciji Srbije. On je brzo smešten u samoizolaciju i sada će ispoštovati sve medicinske protokole koji su za takve situacije predviđeni - navodi se u saopštenju italijanskog kluba.

- Prilikom redovnog testiranja na virus COVID – 19 otkriveno je da su još tri igrača pozitivna.  Reč je o Sergeju Milinković – Saviću, Darku Lazoviću i Đorđu Nikoliću. Uz njih je na COVID – 19 pozitivan i jedan fizioterapeut.  Što se tiče ostalih reprezentativaca i stručnog štaba rezultati su negativni - obajvio je FSS na zvaničnom sajtu.

- Kao i u slučaju Luke Milivojevića medicinski tim FS Srbije odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji - stoji u saopštenju srpske kuće fudbala.

Srbija i bez odsustva navedenih igrača ima male šanse da izbori opstanak u B diviziji Lige nacija, naročito kad se zna da su ranije tabor orlova napustili Kolarov, Tadić, Mitrović i Katai, a sada će posao izabranicima Ljubiše tumbakovića biti još teži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)