AMERIKANCI SAGLASNI: Novak je na dobrom putu da bude najbolji teniser svih vremena!

Novosti online

18. 11. 2020. u 17:47

Nekadašnji najbolji teniseri sveta, Amerikanci Džim Kurijer i Endi Rodik saglasni su da bi po okončanju karijere titulu najboljeg svih vremena trebalo da ponese Novak Đoković ispred Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

АМЕРИКАНЦИ САГЛАСНИ: Новак је на добром путу да буде најбољи тенисер свих времена!

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Oni ističu da je Nole trenutno treći u toj trci, ali da ima najviše šanse da na kraju ipak prvi prođe kroz cilj

Džim Kurijer je bio potpuno jasan.

"Ovako ja to vidim, Novak će, verujem, osvojiti više velikih turnira u odnosu na drugu dvojicu igrača. Nadal će biti drugi na toj listi. Federer možda ima još jedan veliki turnir 'u sebi'. Bio je tako blizu na prošlom Vimbldonu, moglo je lako da bude Federer 21 - Đoković 16. Takođe mislim da Nadal može do još dva ili tri, a Đoković bi mogao do pet ili šest. Naravno, sve pod pretpostavkom da će biti zdravi", rekao je Kurijer.

Njegovo mišljenje deli i Endi Rodik.

"Što se mene tiče, sve je tu prilično jasno. Mislim da je u ovoj trojci Novak Đoković favorit da za godinu ili dve ima najveći broj osvojenih Gren Slemova. Ako pogledate 2020, nije bilo Vimbldona na kome je on već godinama najbolji igrač. Na US Openu mu se desilo ono sa linijskim sudijom. Sada izgleda da je Australijan open pod znakom pitanja. Novak sigurno misli: 'Moramo da se vratimo na teren, moramo da igramo, ovo je vrhunac moje karijere",  istakao je Rodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)