MIHAJLOVIĆ SE POKAJAO – TRAŽI ZVEZDI NAPADAČA NAZAD: Bolonja vraća Falćinelija, šampion Srbije u problemu

Novosti online

18. 11. 2020. u 18:39

NA STADIONU Renato Dal’Ara oduševljeni igrama iskusnog napadača.

МИХАЈЛОВИЋ СЕ ПОКАЈАО – ТРАЖИ ЗВЕЗДИ НАПАДАЧА НАЗАД: Болоња враћа Фалћинелија, шампион Србије у проблему

FOTO: AP

Lokalni mediji u Bolonji koji sve više prate igre Dijega Falćinelija u Crvenoj zvezdi i skreću pažnju na njegov golgeterski preporod, tvrde da njegova otkupna cena nije ona koja je prezentovana javnosti. Naime, portali u Italiji pišu da je klauzula za napadača čak 3.500.000 evra umesto već dogovorenih 1.000.000.

Već na prvi pogled to deluje nerealno i iznad svih limita u srpskom fudbalu. Praktično, nedodirljiva granica za Zvezdine finansijske mogućnosti jer bi to bio najveći ulazni transfer u istoriji kluba.

Međutim, kako je "Mozzart sportu" potvrđeno iz kluba sa Marakane, Zvezda ima klauzulu po kojoj Falćinelija može da otkupi za 1.000.000 evra u tri rate i to će skoro sigurno i uraditi na proleće.

Možda sada u Italiji žale što su tada pristali na pomenutu cenu jer igrač sada sigurno vredi više. Golovi u Zvezdi i pogtovo igranje u Ligi Evrope je Dijegu vratilo i na radar italijanske fudbalske javnosti pa je u prethodnih mesec dana nekoliko puta u tamošnjim manjim medijima pisano o njegovoj karijeru u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024