PROBLEMI PRED VOJVODINU I GENT: Rodić pozitivan, Kataija muči povreda...

Novosti online

19. 11. 2020. u 08:43

U nedelju derbi sa Vojvodinom, u četvrtak gostovanje kod Genta u potencijalno odlučujućoj utakmici u borbi za evropsko proleće.

ПРОБЛЕМИ ПРЕД ВОЈВОДИНУ И ГЕНТ: Родић позитиван, Катаија мучи повреда...

Foto: M.Vukadinović

I umesto euforije pred nastupajuće izazove blaga strepnja u taboru Crvene zvezde, jer prema poslednjim informacijama – trener Dejan Stanković bar za ligaški obračun s Vošom neće moći da računa na Milana Rodića i Aleksandra Kataija.

Rodić je, piše Žurnal, bio pozitivan na testu na Kovid-19 obavljenom nakon što je osetio temperaturu pred meč sa Zlatiborom u kupu. Ispostavilo se da je u pitanju korona i startni levi bek crveno-belih sada je u samoizolaciji zbog čega sigurno neće igrati ni protiv Voše ni protiv Genta.

Kad je Katai u pitanju, on je još posle utakmice protiv Škotske napustio reprezentaciju Srbije pošto je osetio problem sa primicačem koji ga muči već neko vreme, pa je sa tom mukom igrao još u prvom meču sa Hofenhajmom. Očigledno više nije moglo. Ne valja to što se još nije ni vratio treninzima, pa su šanse da zaigra protiv Voše minimalne, skoro pa nepostojeće.

Što se tiče Genta, ostaje da se vidi, međutim kako navodi Žurnal: “slika nije optimistična i moguće je da će bez Kataija morati da se igra određeno vreme“.

(Mozzart sport/Žurnal) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)