RANĐELOVIĆ ZA "NOVOSTI" NAKON DEBIJA: Čast je i zadovoljstvo boriti se za svoju zemlju - Veliko iskustvo!

Novosti online

19. 11. 2020. u 09:40

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je sinoć Rusiju 5:0, a šansu su dobili igrači koji bi trebalo da budu budućnost srpskog fudbala.

РАНЂЕЛОВИЋ ЗА НОВОСТИ НАКОН ДЕБИЈА: Част је и задовољство борити се за своју земљу - Велико искуство!

FOTO: EPA

Pokazali su mladi igrači da će u budućnosti biti udarne igle reprezentacije Srbije, a jedan od tih golobradih mladića koji je debitovao za reprezetnaciju jeste i fudbaler Olimpijakosa Lazar Ranđelović koji je u igru ušao u samoj završnici meča. 

Sinoć je Lazar stekao novo iskustvo, jedno koje će mu mnogo značiti u daljem razvoju - debitovao je za seniorsku selekciju Srbije. 

"Jako sam srećan što sam debitovao za A reprezentaciju Srbije, velika mi je čast, nema se tu šta mnogo pričati. Zadovoljstvo je igrati za svoju zemlju i boriti se. Srećan sam zbog debija i naravno ubedljive pobede naše reprezentacije", rekao je Ranđelović za Novosti. 

Fantastično Ranđelović igra u dresu Olimpijakosa gde polako postaje jedan od miljenika navijača, poziv u A reprezentaciju došao je u pravo vreme. 

" Da budem iskren, do skoro nisam očekivao poziv, međutim, znao sam da ako nastavim vredno da radim i da pružam dobre partije da ću pre ili kasnije skrenuti pažnju selektora, to se i dogodilo". 

Dvadesettrogodišnjem fudbaleru ovo iskustvo puno će značiti. 

"Činjenica je da će mi ovo iskustvo podići samopouzdanje. Značiće mi puno, nadam se samo da ću nastaviti sa dobrim igrama, ono što mogu da garantujem jeste da ću dati sve od sebe da ovo iskustvo koristim za razvoj", rekao je Ranđelović. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!