ŠKOTI OTKRILI KAKO SU SLAVILI U BEOGRADU: Četiri sata smo uzvikivali golmanovo ime, ljudima iz hotela nije bilo prijatno

Novosti online

23. 11. 2020. u 18:49

UTAKMICA Srbije i Škotske svakako iz našeg ugla nije previše lepa uspomena koju želimo da upamtimo, ali zato Škoti konstantno vrte film o tome.

ШКОТИ ОТКРИЛИ КАКО СУ СЛАВИЛИ У БЕОГРАДУ: Четири сата смо узвикивали голманово име, људима из хотела није било пријатно

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Poslednji koji se prisetio događaja iz Beograda bio je Skot Mektomini, a posebno mu je u sećanju ostalo slavlje u Beogradu posle utakmice.

Naravno - i penal serija.

- Kada je veliki Maršal to odbranio, svi snimci su bili toliko dobri, pevali smo njegovo ime tri ili četiri sata. Bilo je neverovatno, tako dobar osećaj", rekao je Mektomini.

Pomenuo je i anegdotu iz hotela posle utakmice.

- Svi smo pevali u hotelu skoro četiri sata. A svo osoblje bilo je srpsko. Mislim da nisu bili previše srećni što su nas videli kako igramo i pevamo", rekao je Škot.

Veliki je to uspeh Škota, tako da i ne čudi što je slavlje tako dugo trajalo.

- Ja sam potrčao treći posle odbrane, ali sa VAR-om ovih dana, ako golman za malo ode sa linije, sudija može da kaže da penal ponovo mora da se izvede jer jer predaleko od linije". Posle toga je bilo glasno i puno ljudi. Niko od nas nije bio umoran iako smo igrali 120 minuta. Trajalo je satima. Svi su bili zadovoljni i laknulo nam je. Bilo je neverovatno", rekao je Mektomini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)