ZVEZDAN Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, dao je svoje mišljenje povodom nedavnog otvorenog pisma Nemanje Vidića upućenom FSS-u.

Radojko

24.11.2020. 10:43

Znaci i Terzic i Kokeza imaju grandoiozne fudbalske karijere i zato zasluzuju visoke pozicije u sroskom fudbalu. Sve je logicno i posteno, Vidic nema potrebe da se brine.

Miroslav

24.11.2020. 12:40

Hahaha, pa ovo je smejurija. Nisam ni čitao tekst. Kao Vidić sve ovo rekao zato što ga nisu postavili za sekektora. Pa fudbal nam nikada nije bio jadniji. Nego interesuje me, kako Krstajića izabraše pisle Muslina... ko li je zvao za njega

Bela ladja

24.11.2020. 12:41

I Ja zelim da imam Belu Ladju i da plovim på moru ali nemam ni ladju niti znam da plovim. Biti selektor zato sto je bio nekada dobar igrac je smesno jer nema ama bas nikakvih rezultata niti iskustva da bude selektor. To bi bila smijurija i siguran sam da niko to nece dozvoliti.

ilija

24.11.2020. 14:17

Istina Vidic nema neko iskustvo kao Trener,ali ima Veliko Ime,koje se jako dobro pozna u Evropi.Moj predlog Vidic Selektor, a staviti mu sa strane jednog starog iskusnog Lisca,kao Muslin,LJ. Petrovic,ili sadasnji tr, Tumbakovic.Mislim da bi bilo Dugorocno resenje,da dobijemo Internacionalnog trenera koji ima modernu Viziju o Fudbalu i organizaciji,sa tim da bi ovi Sadasnji Uhljebi u FSS. trebali pokupiti krpice i otici glavom bez obzira jer Fudbal nije ono cim se se oni trebaju baviti. hvala.