NASTAVLjA se bura oko saopštenja Nemanje Vidića u kojoj je prozvao čelnike FSS.

Brčko

24.11.2020. 13:45

Видићу легендо, браво за изјаву! Хоћу да вјерујем да ће једном доћи крај овој банди на челу ФСС, а водећу функцију узети људи из спорта, који имају за циљ успјех наших спортиста а не сопствени џеп! Само напријед, имаш подршку навијача из Р. Српске.

ČEDO MIRA

24.11.2020. 15:54

Šta reći? Terzić, sa debelim spisima u fijoci suda. I nema ni morala,stida,savest... Ali kad ima jakog i velikog zvezdaša ni sud mu neće ništa. Žalosno i uvredljivo za sve poštene građane Srbije. NAŽALOST TAKO J

Pera

24.11.2020. 16:44

Više verujem Terziću da mu je to što Vidić negira rekao u neformalnom razgovoru nego da nije. A uostalom i da nije baš tako doslovno izjavio zašto se baca drvljem i kamenjem na FSS i selektora? Zašto ne preuzme FSS ili selektorsku palicu i pokaže ovim "neznalicama" kako se to radi. Odnosno kako on to radi. Svi mi znamo što bi trebalo i jaki smo teoretičari ali kako ostvariti te ciljeve je nešto sasvim drugo. U ostalom vreme će da pokaže ko je u pravu.

ULTRAS

24.11.2020. 17:07

Vidiću mnogo si počeo da pričaš, nevalja ti Pantela laže Terza ej bre spusti se na zemlju. Lepo su ti rekli kada si trebao da pričaš i da se pravdaš bio si u mišjoj rupi. Šta si bre umislio ko si?