NIKOLIĆU BOD PROTIV ATLETIKA: Tadić dvostruki asistent, Grujić "crveneo", Atalanta savladala Liverpul (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2020. u 23:04

Odigrani su preostali mečevi u Ligi šampiona, a uzbuđenja večeras nije manjkalo.

НИКОЛИЋУ БОД ПРОТИВ АТЛЕТИКА: Тадић двоструки асистент, Грујић црвенео, Аталанта савладала Ливерпул (ВИДЕО)

FOTO: EPA

U Liverpulu je odigran jedan od derbija 4. kola Lige šampiona. Redsi su dočekali Atalantu.

Tim iz Bergama bio je za nijansu bolji rival. A uprkos prvom poluvremenu bez golova drugo je donelo dosta uzbuđenja. 

Alehandro Gomes je poslao sjajnu loptu na peterac, gde ju je volejem dočekao Josip Iličić, uspeo je da je plasira u mrežu Alisona. 

Nastavio je italijanski tim ofanzivno, a to se isplatilo u 62. minutu. Nakon loše reakcije odbrane Liverpula lopta dolazi do Iličića koji šalje do Hatiborga, a on spušta glavom za Gomeza za konačnih 0:2. 

Uzbudljivo je bilo i na San Siru, Inter je u meču koji nosi sve ili ništa  na kraju dobio ništa. Real je slavio 2:0. 

Barela je oborio Nača u šesnaestercu domaćih. Igrač Reala završio je na travi. Najstrožu kaznu izveo je Eden Azar, igrao se 7. minut. 

U nastavku meča oboren je Vidal u šesnaestercu Madriđana, ali Entoni Tejlor pokazuje da se igra nastavi. To je dovelo do žustre reakcije, te je Vidal dobio dva žuta kartona zbog prigovora, a Inter je ostao u teškoj poziciji. 

Na 2:0 povećao je Rodrigo, nakon centaršuta Vaskeza. Real je nakon večerašnjeg trijumfa završio na drugom mestu, a Inter ima težak zadatak da se plasira u plej-of fazu. 

Porto je gostovao u Franucskoj, Marseju, gosti su slavili 2:0. Prvi gol postigao je Sanusi u 39. minutu, u 67. drugi žuti dobio je srpski fudbaler Marko Grujić, ali to nije koštalo njegovu ekipu. Serhio Oliveira je sa bele tačke u 72. minutu povisio na 2:0. 

Bajern je u Minhenu nadigrao Salzburg 3:1. Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Levandovski u 42. minutu. U drugom poluvremenu Vober je postigao autogol. Bavarci su ostali bez Roke koji je dobio drugi žuti, ali je samo dva minuta kasnije, u 68. minutu uvećao prednost svog tima na 3:0, a konačan rezultat postavio je Beriša u 73. minutu. 

Nikolićeva Lokomotiva je u Madridu uspela da sačuva bod, meč je završen bez golova (0:0). 

Dok je Ajaks u Amsterdamu savladao Midtjiland 3:1. 

U prvom poluvremenu golova nije bilo. Pauza je odgovarala kopljanicima, poveli su u 47. minutu. Asistent je bio Tadić, a Gravenberh strelac. Srpski fudbaler je samo dva minuta kasnije ponovo bio asistent. u 49. minuttu pronašao je Mazrauija za 2:0, prednost je u 66. minutu još jednom uvećao Neres, a sa bele tačke u 81. minutu konačan rezultat 3:1 postavio je Mabil. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024