TUMBAKOVIĆ DO 20. DECEMBRA: Krupne odluke odložene za tri nedelje

V. N.

26. 11. 2020. u 18:03 >> 19:06

TRI sata sastanka, četiri rečenice saopštenja. Bez konkretnih odluka i bez najavljenih ostavki ili otkaza.

ТУМБАКОВИЋ ДО 20. ДЕЦЕМБРА: Крупне одлуке одложене за три недеље

Marko Pantelić i Ljubiša Tumbaković Foto N. Paraušić

Posle skoro 180 minuta rada sednice ispostavilo se da nema ni raskida saradnje sa Ljubišom Tumbakovićem i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem.

U šturom saopštenju se samo nazire da će se neki konkretni potezi možda videti za tri nedelje, na vanrednoj sednici Skupštine FSS, a odrešene ruke za konkretne poteze ima zamenik predsednika FSS Marko Pantelić.

Do tada će biti urađene dodatne analize. Inače, juče su pred 15-članim Izvršnim odborom bili izveštaji Matijaševića i Tumbakovića o radu mlađih selekcija i A tima.

- U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora FSS. IO FSS ovlastio je zamenika predsednika FSS Marka Pantelića da do 15. decembra, a pred nastupajuću Skupštinu FSS koja je zakazana za 20. decembar, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A tima. Predstavnici regiona u IO FSS istakli su veliku podršku koju regioni imaju u rukovodstvu FSS koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći. Takođe, izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS u vidu novih terena, kao i podeljene sportske opreme - stalo je saopštenje u četiri rečenice. n

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)