EKSPRESNO, efektno, pametno! Veliku pobedu, vrednu evropskog proleća, izborio je srpski šampion u Belgiji: Gent – Crvena zvezda 0:2 (0:1).

Komentari (2)

Pera

26.11.2020. 22:06

Vukanović je ocenjen sa 6,5 i to je najlošija ocena u ekipi Zvezde. Mislim da je to nerealno i da je trebao dobiti barem 7,5 jer je najzaslužniji za dobru i jaku odbranu i pomoć Degeneku po levoj strani. Nemam podataka ali verujem da je on najviše kilometara pretrčao i time u mnogome doprineo uspehu Zvezde.

Dragan R

27.11.2020. 15:52

@Pera - Апсолутно сте у праву. Вукановић је био један од најбољих ако не и најбољи у редовима Црвене Звезде. У нападу је мало тога урадио, јер је игра тако била постављена а можда и наметнута од Генка након вођства Звезде, али је зато дао немерљив допринос у одбрани. Чак не бих рекао да је он помагао Дегенеку, већ да су Дегенек и остали помагали њему а да је он носио највећи терет у одбрани. Да није направио велику грешку када је повукао нападача Генка у шеснаестерцу, што је био чист пенал, који на срећу није суђен, ја бих му дао чисту деветку. Овако огромна осмица. Њему, Борјану и Милуновићу, а сви остали седмице и шестице, рачунајући ту и Његоша Петровића који сем гола ништа значајније урадио. У сваком случају свака част Звезди.