KOMBINOVANI SASTAV RAZBIO GRAĐEVINARE: Zvezda slavila protiv Rada

A. Ilić

29. 11. 2020. u 18:30 >> 20:54

Upisali su i fudbaleri Crvene zvezde pobedu u 16. kolu Superlige Srbije.

КОМБИНОВАНИ САСТАВ РАЗБИО ГРАЂЕВИНАРЕ: Звезда славила против Рада

FOTO: N. Paraušić

Računali su iz Rada na to da će Crvena zvezda biti emotivno istrošena nakon pobede nad Gentom u Belgiji, ali im je računica bila pogrešna. 

Fudbaleri crveno-belih bili su vidno rapsoloženi, željni fudbala, a to je uveliko zbog činjenice da je Dejan Stanković odlučio da kombinuje sastav, to se na igri nije videlo. 

Milan Pavkov je nakon 17 minuta igre zatresao mrežu, u naletu ka golu Rada rukom je zakačio loptu, a to sudija nije primetio, te je gorostasni napadač raspalio ka golu. 

U 41. minutu Spiridonović je odlično proigrao Ričdmonda Boaćija koji nakon više od godinu dana postiže gol u dresu Crvene zvezde. 

Treći gol je u 59. minutu postigao Srđan Spiridonović na proigravanje Boaćija. Treba istaći da je upravo u tim trenucima Rad zaigrao malo bolje, ali je nakon primljenog gola ponovo došlo do pada u igri. Na kraju 3:0. 

 CRVENA ZVEZDA – RAD 3:0 (2:0)

(Pavkov 17, Boaći 40, Spiridonović 59)

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Andrija Stojanović

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić (od 60. Milunović), Pankov (od 60. Petrović), Degenek, Eraković – Gavrić, Nikolić, Sanogo (od 60. Radulović), Spiridonović – Boaći, Pavkov.

RAD: Kahriman – Stojanović (od 46. Lazarević), Đorić, Stojisavljević, Ciger (od 65. Ilić) – Busnić, Trninić – Živković, Riznić (od 46. Trifunović), Damjanović (od 65. Blažić) – Jovanović.

KRAJ MEČA 

88. MINUT -  Marko Lazetić je šutirao, odbranio je Kahriman, lopta se potom odbija do stative. Odlična prilika na debiju. 

80. MINUT - Zvezda u ovom trenutku ima sedmoricu mladih igrača na terenu. Treba istaći da je u završnici Zvezda imala sedmoricu mladih igrača na terenu, uz Radulovića, Petrovića, Lazetića i Krstovića koji su ušli sa klupe meč su počeli Eraković, Gavrić i Nikolić. 

69. MINUT - Ponovo pokušava Spiridonović, nema gola.

62. MINUT - Prilika Boaćija, ali nije bilo opasnosti po gol rivala. 

59. MINUT - Boaći šalje do Spiridonovića koji uspeva da se namesti na šut. Zahvatio je loptu Kahriman, ali je ipak završila u mreži! 

57. MINUT - Oprobao se ponovo Boaći, bezuspešno. 

54. MINUT - Sapleo se Nikolić o loptu, Milan Lazarević je šutirao, siguran golman Zvezde. 

51. MINUT - Damnjanović je proigrao Trifunovića, odličan pokušaj igrača Rada, savladao je Borjana, ali je prečka bila saveznik golmanu domaćeg tima.

48. MINUT - Ozbiljna prilika za Zvezdu. Šutirao je Boaći sa dvadesetak metara, krajnjim naporom uspeva Kahriman da odbrani gol. 

KRAJ POLUVREMENA

41. MINUT - Spiridonović je primio dodavanje Pavkova, nakon driblinga poslao je oštru loptu u šesnaesterac, Boaći realizuje priliku i uvećava prednost Zvezde! 

37. MINUT - Oprobao je i Nikolić šut, ali je epilog ponovo bio isti - promašaj. 

36. MINUT - Ponovo se oprobao i Gavrić. Novi promašaj domaćih igrača. 

33. MINUT - Šutira Gajić, njegov pokušaj ide kraj gola.

25. MINUT - Šutirao je Nikolić sa 30 metara. Nije bilo opasnosti po Kahrimana. Rad se muči da  uspostavi kontrolu igre. 

23. MINUT - Ponovo je Gavrić izašao ispred Kahrimana, odlično reaguje golmana Rad još jednom. 

22. MINUT - Oprobao je udarac Gavriđ, odlično brani Kahriman. +

17. MINUT - Nakon  duela ispred šesnaesterca čini se da je Milan Pavkov igrao rukom, ipak, sudije to nisu primetile, te je igra nastavljena, a Stameni napadač savladao je Kahrimana. 

 

7. MINUT - Sa distance je pokušao Pankov, ali udarac ide daleko od gola Kahrimana. 

4. Minut - Prekid po levoj strani za Zvezdu, pokušao je Radovan Pankov glavom, ništa  od gola. 

POČEO JE MEČ 

Pred sam početak utakmice između Crvene zvezde i Rada - Damjanu Le Taleku, nekadašnjem fudbaleru našeg kluba uručen je dres sa brojem 104 koji simbolizuje mečeve koje je francuski internacionalac odigrao u crveno-belom.


 

FOTO: FK Crvena zvezda

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)