STVARNO JE ČUDAK: Evo kako je Laoz objasnio zašto je Mesiju dao žuti karton

Novosti online

30. 11. 2020. u 13:41

MATEU Laoz važi za jednog od najboljih sudija na svetu, ali ima i onih koji ga smatraju čudakom. Da su možda i u pravu potvrđuje zapisnik sa utakmice Barselona - Osasuna u kome je španski arbitar neobično detaljno opisao situacij uzbog koje je pokazao žuti karton Leu Mesiju.

СТВАРНО ЈЕ ЧУДАК: Ево како је Лаоз објаснио зашто је Месију дао жути картон

EPA/LAURENT DUBRULE

Najbolji fudbaler sveta proslavio je gol pokazivanjem dresa Njuels old bojsa koji mu je poklonio dijego Maradona, a u kome je čuveni El Pibe igrao tokom sezone 1993/94.

Laoz je, slepo prateći pravila fudbalske igre pokvario emotivni trenutak, pokazavši Mesiju žuti karton. Španski list Marka, objavio je u ponedeljak šta je Laoz upisao u zapisnik.

Posle čitanja biće vam malo jasnije zašto Laoza u Španiji zovu Frik (čudak):

- U 73. minuti susreta igrač s brojem 10, Lionel Andres Mesi Kučitini (da, to je puno ime Lea Mesija) dobio je žuti karton zbog sledećeg razloga: Zbog skidanja dresa nakon što je postigao gol kako bi pokazao drugi dres, ekipe Njuels old bojs, takođe s brojem 10 na leđima. Takav dres, fudbaleri Njuels old bojsa nosili su u sezoni 1993/1994 - piše u izveštaju Laoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...