DRAGOVIĆ DEMANTOVAO DOLAZAK U ZVEZDU: Cilj mi je da osvojim Ligu Evrope sa Bajerom

Novosti online

04. 12. 2020. u 09:21

KADA je u srpskim medijima objavljeno da će na zimu biti novo pojačanje Crvene zvezde, defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović počeo je da igra možda i svoj najbolji fudbal u dresu nemačkog tima.

ДРАГОВИЋ ДЕМАНТОВАО ДОЛАЗАК У ЗВЕЗДУ: Циљ ми је да освојим Лигу Европе са Бајером

Foto: AP

Naime, austrijski štoper srpskih korena za manje od dve nedelje postigao dva gola - i to onoliko koliko je postigao za četiri godine u ovom klubu.

Prvo Arminiji u Bundesligi, zatim i Nicu u četvrtak veče, u pobedi nemačkog tima rezultatom 3:2 i potvrdi plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

Ipak, sudeći po njegovim izjavama posle meča, tešto da će u januaru završiti na Marakani. Iako ugovor sa Leverkuzenom ima do leta naredne godine.

- Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope. Moramo da postavimo velike ciljeve, ako to ne učinimo onda ih nikad nećemo ni postići. Imamo dobar tim, nadam se da će nas i povrede zaobići, a onda je dosta toga moguće - jasan je bio Dragović, prenose nemački mediji.

Leverkuzen bi, inače, mogao da bude i potencijalni rival Zvezde u 1/16 finala LE ukoliko u poslednjem kolu savladaju Slaviju iz Praga kod kuće.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)